Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.3g4.4kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g250g88kcal4g17.3g0.3g3.5g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 2.8g9kcal0.2g0.4g0.7g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.2g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g38g63kcal3.3g1.5g5.3g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g374kcal16.6g47.8g13.4g9.8g
Valittu annoskoko464g187kcal8.3g23.9g6.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna232g94kcal4.2g12g3.4g2.5g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.2g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219