Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 161g181kcal34g0g4.8g0g
Lanttu 97g28kcal1g4.4g0.3g1.7g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 6.4g7kcal0.5g1g0g0.1g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 45g102kcal7.2g0.2g8.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)129g206kcal3.5g3.5g19.3g0g
Sinappi 3.2g4.2kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g1069kcal93.2g21.4g65.4g4.6g
Valittu annoskoko464g535kcal46.6g10.7g32.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna232g267kcal23.3g5.4g16.4g1.2g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085