Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g8.8g7.9kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g156g39kcal2g6.6g0.3g0g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.2g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.6g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0.2g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g22g57kcal2.2g10.3g0.7g1.1g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton31g50kcal2.5g1.3g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g416kcal15g42.8g20g4g
Valittu annoskoko464g208kcal7.5g21.4g10g2g
Annoskoko puolitettuna232g104kcal3.8g10.7g5g1g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175