Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2406g4091kcal457.2g0g240.6g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)120g373kcal20.5g65g3.5g15.6g
Oivariini, 80 normaalisuolainen42g303kcal0.4g0.4g33.7g0g
Suolakurkku (Rainbow)150g45kcal1.2g8.9g0.2g0g
Vesi1805g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light60g108kcal5.1g2.2g9g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g18g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 30g92kcal2.9g4.1g7.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9264g10025kcal974.6g161.6g588.6g32.4g
Valittu annoskoko4632g5012kcal487.3g80.8g294.3g16.2g
Annoskoko puolitettuna2316g2506kcal243.7g40.4g147.2g8.1g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=196014