Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g2400g4320kcal590.4g69.6g184.6g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g1600g1920kcal44.8g81.6g160g6.4g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g120g136kcal0.8g27.6g0.1g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9264g14452kcal1287.4g406.4g851.4g27.8g
Valittu annoskoko4632g7226kcal643.7g203.2g425.7g13.9g
Annoskoko puolitettuna2316g3613kcal321.9g101.6g212.9g7g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117