Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g800g5840kcal8g8g640g0g
Sokeri 850g3450kcal0g849.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g400g240kcal14.8g29.2g8g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 48g178kcal8.9g5.3g10.4g14.6g
Marianne crush 150g600g2580kcal7.2g516g50.4g10.2g
Voi, 1 tl, 5 g32g237kcal0.3g0.3g25.9g0g
Sokeri 34g140kcal0g34.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 27g38kcal3.4g0.1g2.7g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g16g10kcal0.6g1.2g0.3g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 42g144kcal4.3g29.4g0.5g1.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2g7.4kcal0.4g0.2g0.4g0.6g
Marianne crush 150g24g105kcal0.3g21g2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9277g35361kcal475.4g4546.6g1641.4g127.6g
Valittu annoskoko4638g17681kcal237.7g2273.3g820.7g63.8g
Annoskoko puolitettuna2319g8840kcal118.9g1136.7g410.4g31.9g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102050