LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 33g110kcal0.7g1g11.7g0g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Katkarapu 167g114kcal24g0g1.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 67g203kcal2.3g2.8g20g0.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 33g92kcal0.7g1g9.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.1kcal0g0.2g0g0g
Emmental, sinileima67g253kcal19.3g0g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g1896kcal112.6g10.4g154.4g0.6g
Valittu annoskoko464g948kcal56.3g5.2g77.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna232g474kcal28.2g2.6g38.6g0.2g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303996