Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali268g57kcal3.2g9.1g0.5g5.6g
Porkkanaraaste 200g134g36kcal0.8g7.1g0.3g3.4g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g20g20kcal0g4.2g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever40g272kcal0.4g0.5g29.8g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g771kcal8.8g42g61.2g18g
Valittu annoskoko464g386kcal4.4g21g30.6g9g
Annoskoko puolitettuna232g193kcal2.2g10.5g15.3g4.5g
Arvot/100g100g83kcal0.9g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007