Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g398g111kcal2.4g23.7g0.8g10g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste60g234kcal19.7g0g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g777kcal44.6g48.6g44.6g20.8g
Valittu annoskoko464g389kcal22.3g24.3g22.3g10.4g
Annoskoko puolitettuna232g194kcal11.2g12.2g11.2g5.2g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922