Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 188g61kcal1.2g10.4g0.4g4.8g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g23g66kcal4.5g0g5.2g0g
Katkarapu 32g22kcal4.6g0g0.4g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.4g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana929g342kcal21.8g28g13g10.4g
Valittu annoskoko465g171kcal10.9g14g6.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna232g86kcal5.5g7g3.3g2.6g
Arvot/100g100g37kcal2.3g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834