Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g38g274kcal0.4g0.4g30g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Kaurahiutale 30g112kcal4.3g17.1g2.2g3g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Raparperi 86g29kcal0.6g4.7g0.1g1.2g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g94g38kcal0.5g6.9g0.6g1.8g
Kanamuna kuoreton, annos 100g21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g75g60kcal1.9g3g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana929g1884kcal36.2g232.2g84.4g15.4g
Valittu annoskoko465g942kcal18.1g116.1g42.2g7.7g
Annoskoko puolitettuna232g471kcal9.1g58.1g21.1g3.9g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000