Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1066g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)400g1319kcal26.8g319.8g1.6g0g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Paprika punainen 533g156kcal5g24g2.1g10.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g493g138kcal3g29.3g1g12.3g
Herkkusieni 267g42kcal5.6g0.8g0.9g4g
Herne, pakaste (rainbow)533g453kcal32g80g0g16.5g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g27g240kcal0g0g26.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka107g87kcal3.6g20.3g1.1g1.1g
Mustapippuri 21g60kcal2.3g8.2g0.7g5.7g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g80g52kcal6g7.2g0.4g0.1g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)826g1025kcal181.8g0g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g7335kcal542.6g1011.8g136.2g109.4g
Valittu annoskoko4640g3667kcal271.3g505.9g68.1g54.7g
Annoskoko puolitettuna2320g1834kcal135.7g253g34.1g27.4g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317