Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g999g3506kcal259.7g25g269.7g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g245g1052kcal48.9g93g53.8g1.2g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 1998g476kcal36g43.6g6g45.6g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät1399g1399kcal230.8g16.8g37.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g12867kcal1150.8g356.8g734.6g93.6g
Valittu annoskoko4640g6433kcal575.4g178.4g367.3g46.8g
Annoskoko puolitettuna2320g3217kcal287.7g89.2g183.7g23.4g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132779