Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g2404g4328kcal591.4g69.7g184.9g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g1603g1923kcal44.9g81.7g160.3g6.4g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Rypsiöljy 80g709kcal0g0g80.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g120g136kcal0.8g27.6g0.1g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g14476kcal1289.6g406.8g852.8g27.8g
Valittu annoskoko4640g7238kcal644.8g203.4g426.4g13.9g
Annoskoko puolitettuna2320g3619kcal322.4g101.7g213.2g7g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117