Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2683g566kcal32.2g91.2g5.4g56.3g
Porkkanaraaste 200g1341g362kcal8g71.1g2.7g33.5g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g201g203kcal0g42.3g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever402g2720kcal4g4.8g297.8g0g
Mustapippuri 1.3g3.8kcal0.1g0.5g0g0.4g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g7711kcal88.6g419.8g611.8g180.4g
Valittu annoskoko4640g3856kcal44.3g209.9g305.9g90.2g
Annoskoko puolitettuna2320g1928kcal22.2g105g153g45.1g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007