Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka693g76kcal7.6g7.6g1.4g6.9g
Lanttu 1067g308kcal10.7g49.1g3.2g19.2g
Porkkana 960g314kcal6g53.4g1.9g24.5g
Sipuli 533g161kcal6.7g25.6g1.1g9.1g
Kesäkurpitsa zucchini 693g125kcal3.9g17.3g2.8g4.9g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4.1g0.4g2.8g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g27g85kcal0.3g21.1g0g0g
Sinappi 27g35kcal1.2g3.8g1.6g0.5g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g27g45kcal0g10.9g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g533g160kcal5.3g21.3g1.6g0g
Rypsiöljy 53g472kcal0g0g53.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g3622kcal85.8g428.4g134.6g135.8g
Valittu annoskoko4640g1811kcal42.9g214.2g67.3g67.9g
Annoskoko puolitettuna2320g906kcal21.5g107.1g33.7g34g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091