Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 442g630kcal55.2g1.3g45.3g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g1004g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 924g3170kcal94.2g646.8g11.1g32.3g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%482g1061kcal14.5g24.1g96.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 402g183kcal12.1g19.3g6g0g
Sokeri 80g326kcal0g80.3g0g0g
Sokeri 121g489kcal0g120.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g121g880kcal1.2g1.2g96.4g0g
Mansikkahillo 1004g2273kcal5.6g541.7g1g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g18167kcal369.8g2900.6g512.4g83g
Valittu annoskoko4640g9084kcal184.9g1450.3g256.2g41.5g
Annoskoko puolitettuna2320g4542kcal92.5g725.2g128.1g20.8g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=342262