Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3980g1114kcal23.9g236.8g8g99.5g
Oliiviöljy 44g387kcal0g0g43.8g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste597g2340kcal197g0g169.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g7773kcal445.2g485.8g443.8g207.4g
Valittu annoskoko4640g3886kcal222.6g242.9g221.9g103.7g
Annoskoko puolitettuna2320g1943kcal111.3g121.5g111g51.9g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922