Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 639g646kcal8.2g31.1g52.4g11g
Linssi, vihreä, go green1358g4589kcal393.7g773.9g13.6g414.1g
Kikherne (Gogreen), annos 100g1358g1426kcal108.6g190.1g27.2g135.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g679g190kcal4.1g40.4g1.4g17g
Rypsiöljy 120g1059kcal0g0g119.8g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g399g459kcal24g20g31.9g0g
Kasvisliemikuutio 88g268kcal8.3g11.9g20.6g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g17274kcal1093.8g2134.8g533.8g1158.6g
Valittu annoskoko4640g8637kcal546.9g1067.4g266.9g579.3g
Annoskoko puolitettuna2320g4319kcal273.5g533.7g133.5g289.7g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.8g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506