Karppaajan Lätyt

(n. 6 keskikokoista lettua)

3 munaa
2 rkl sulatettua voita
3 reilua ruokalusikallista mantelijauhetta
0,5 dl kermaa tai vettä
suolaa
ripaus vaniljasokeria halutessasi

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)3977g5011kcal437.5g11.9g357.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g265g1936kcal2.7g2.7g212.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g398g2386kcal95.5g26.2g214.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g18666kcal1071.4g81.6g1569.6g0g
Valittu annoskoko4640g9333kcal535.7g40.8g784.8g0g
Annoskoko puolitettuna2320g4667kcal267.9g20.4g392.4g0g
Arvot/100g100g201kcal11.5g0.9g16.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432780