Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 157g117kcal20.7g1.7g0.6g10.9g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g270g2429kcal0g0g269.9g0g
Ruisjauho, 1 dl1125g3598kcal123.7g719.7g25.9g156.3g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 619g1943kcal65.3g367.4g13.6g34g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 675g1871kcal13.5g20.2g188.9g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g675g1302kcal128.2g0.7g87.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro225g69kcal4.7g9.4g1.1g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9288g22659kcal712.2g2238.2g1175.4g416.8g
Valittu annoskoko4644g11329kcal356.1g1119.1g587.7g208.4g
Annoskoko puolitettuna2322g5665kcal178.1g559.6g293.9g104.2g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407