Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 881g3023kcal89.8g616.6g10.6g30.8g
Vesi, vesijohtovesi 678g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g407kcal0g0g45.2g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g1581g2372kcal321g0g142.3g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g452g181kcal7.7g37g0.5g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g610g348kcal6.1g85.4g6.1g8.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste339g1220kcal98.3g5.8g94.9g0g
Oregano, kuivattu 9g28kcal1g2g0.9g3.9g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9288g15192kcal1050.6g1499.4g601.2g87.2g
Valittu annoskoko4644g7596kcal525.3g749.7g300.6g43.6g
Annoskoko puolitettuna2322g3798kcal262.7g374.9g150.3g21.8g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444