Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1401g538kcal14g96.6g2.8g35g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.8g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi39g108kcal3.5g2.7g8.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1162kcal133.1g0g70g0g
Persilja 18g4.8kcal0.2g0.2g0g1.4g
Vesi1751g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9296g4086kcal320.6g285.6g166.6g103.8g
Valittu annoskoko4648g2043kcal160.3g142.8g83.3g51.9g
Annoskoko puolitettuna2324g1022kcal80.2g71.4g41.7g26g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153711