Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g26g84kcal2.9g16.5g0.5g3g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)26g92kcal3g18.1g0.8g0.8g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g26g89kcal2.9g19g1.1g1.5g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g26g92kcal2g19.7g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 10g84kcal0g0g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana931g881kcal21.6g146.6g25g10.6g
Valittu annoskoko466g440kcal10.8g73.3g12.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna233g220kcal5.4g36.7g6.3g2.7g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.7g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874