Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g282g85kcal2.8g11.3g0.8g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi56g5.6kcal0.8g0.8g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija35g109kcal3.9g0g9.9g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)70g60kcal0.7g2.5g4.9g0g
Tonnikala öljyssä 21g40kcal5.7g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana931g600kcal27.8g29.4g35g0.2g
Valittu annoskoko466g300kcal13.9g14.7g17.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna233g150kcal7g7.4g8.8g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995