Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g1599g560kcal59.1g68.7g6.4g0g
Sokeri 340g1379kcal0g339.4g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 1199g4135kcal65.9g913.4g14.4g15g
Becel olive (Becel), annos 100g240g839kcal0g7.2g91.1g0g
Mansikka 799g372kcal4g67.1g1.6g15.2g
Raparperi 480g162kcal3.3g26.4g0.5g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9312g14892kcal264.6g2844.4g228g73.8g
Valittu annoskoko4656g7446kcal132.3g1422.2g114g36.9g
Annoskoko puolitettuna2328g3723kcal66.2g711.1g57g18.5g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108