Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2402g5319kcal420.3g0g408.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 686g908kcal18g22g82.3g0g
Maustepippuri, annos 1g52g1.5kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (käsittelemätön)275g74kcal3.6g13.2g0.5g4.7g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 343g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 21g58kcal2.1g8.7g0.4g5.4g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g398g517kcal52.1g1.2g33g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale343g206kcal34.3g17.2g1g250.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl103g906kcal0g0g102.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9312g15979kcal1060.8g124.6g1257.8g521.2g
Valittu annoskoko4656g7990kcal530.4g62.3g628.9g260.6g
Annoskoko puolitettuna2328g3995kcal265.2g31.2g314.5g130.3g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796