Skarppaajan hirssipuuro

Pese hirssit kahteen kertaan kylmällä vedellä ja kolmannlla kerralla kiehuvalla vedellä.

Tämän käsittelyn jäkeen hirssit pannaan kerroskattilaan kiehuvaan veteen+ripaus suolaa.

Aluksi peni hämmennys kapustalla, sitten annetaan rahassa hautua n, 30 min. Hyvää puuroa voisilmän ja maidon kanssa.

Käy myös lisukkeena riisin sijaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirssisuurimo / -jauho 639g2281kcal71.9g439.6g18.5g20.4g
Vesi, vesijohtovesi 3993g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9312g4562kcal143.8g879.2g37g40.8g
Valittu annoskoko4656g2281kcal71.9g439.6g18.5g20.4g
Annoskoko puolitettuna2328g1141kcal36g219.8g9.3g10.2g
Arvot/100g100g49kcal1.5g9.4g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462030