Lihamakaronilaatikko

Paista jauheliha silputun sipulin kanssa öljy tilkassa, mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Keitä vesi lisää maustekuutiot ja makaronit.

Keitä n. 7 min. makaronin ei tarvitse olla ihan kypsää.

Kaada keitetyt makaronit liemineen uunivuokaan lisää paistettu jauheliha ja sekoita.

Paista 225° n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g83g142kcal16.7g0g8.3g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g83g275kcal13.3g51.6g1.7g5g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Vesi271g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g2.1g5kcal0.1g0.9g0.1g0g
Lihaliemikuutio vähärasv.&vähäsuol. Maggi2.1g5.6kcal0.1g1.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana932g923kcal61g109.4g26.6g11g
Valittu annoskoko466g461kcal30.5g54.7g13.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna233g231kcal15.3g27.4g6.7g2.8g
Arvot/100g100g99kcal6.5g11.7g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108396