Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 210g98kcal1g17.6g0.4g4g
Raparperi 150g51kcal1g8.2g0.1g2.1g
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.8g10kcal0g2.3g0g0g
Kaurahiutale 24g90kcal3.5g13.7g1.8g2.4g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.6g0.2g0.7g
Sokeri 11g44kcal0g10.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.5g4.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)23g162kcal0g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana933g1257kcal15.4g185.2g41.2g19.2g
Valittu annoskoko467g628kcal7.7g92.6g20.6g9.6g
Annoskoko puolitettuna233g314kcal3.9g46.3g10.3g4.8g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.8g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238191