Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 209g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 14g50kcal1.1g10.8g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa40g6.8kcal0.2g1g0.2g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Ruokaöljy keskiarvo 2.3g20kcal0g0g2.2g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 48g81kcal9.5g0.6g4.6g0g
Maissi jyvät 10g14kcal0.3g2.5g0.2g0.4g
Tomaattimurska 48g14kcal0.3g2.6g0.1g0.9g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour24g72kcal0.8g1g7.2g0.2g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana934g559kcal26.2g44.2g29.4g6.8g
Valittu annoskoko467g279kcal13.1g22.1g14.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna234g140kcal6.6g11.1g7.4g1.7g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.7g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915