Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g1600g560kcal59.2g68.8g6.4g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 1200g4139kcal66g914.2g14.4g15g
Becel olive (Becel), annos 100g240g840kcal0g7.2g91.2g0g
Mansikka 800g372kcal4g67.2g1.6g15.2g
Raparperi 480g162kcal3.3g26.4g0.5g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9320g14905kcal265g2847g228.2g73.8g
Valittu annoskoko4660g7453kcal132.5g1423.5g114.1g36.9g
Annoskoko puolitettuna2330g3726kcal66.3g711.8g57.1g18.5g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108