Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 360g45kcal4g3.5g0.7g3.6g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g108g27kcal2.7g2.2g0.5g1.6g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 1798g364kcal9g70.3g1.1g11g
Cantaloupe meloni899g180kcal5.4g36.9g0.9g8.1g
Mansikka 899g418kcal4.5g75.5g1.8g17.1g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g360g1158kcal79.1g5.4g89.9g0g
Oliiviöljy 50g445kcal0g0g50.3g0g
Oliiviöljy 101g890kcal0g0g100.7g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g36g16kcal1.2g3g0.3g2.4g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g50g48kcal0.6g9.2g0g0g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9324g7193kcal213.4g413.4g492.6g88.6g
Valittu annoskoko4662g3597kcal106.7g206.7g246.3g44.3g
Annoskoko puolitettuna2331g1798kcal53.4g103.4g123.2g22.2g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428189