Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4000g1120kcal24g238g8g100g
Oliiviöljy 44g389kcal0g0g44g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste600g2352kcal198g0g170.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9326g7812kcal447.4g488.2g445.8g208.4g
Valittu annoskoko4663g3906kcal223.7g244.1g222.9g104.2g
Annoskoko puolitettuna2332g1953kcal111.9g122.1g111.5g52.1g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922