Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1199g1019kcal55.2g179.9g6g60g
Soijanakki, hälsans kök899g2195kcal161.9g63g143.9g0g
Purjosipuli 450g103kcal8.1g10.8g0.9g9.4g
Peruna, vanha, kuorittu 1199g913kcal22.5g185.9g2.4g12g
Vesi899g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 6g15kcal0.9g1.2g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9336g8490kcal497.2g881.6g306.8g167.6g
Valittu annoskoko4668g4245kcal248.6g440.8g153.4g83.8g
Annoskoko puolitettuna2334g2123kcal124.3g220.4g76.7g41.9g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794