Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g351g84kcal4.2g11.9g0.7g7.4g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g4.4g20kcal0g0g2.2g0g
Siirappi 25g74kcal0g18.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g116kcal13.3g0g7g0g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana934g600kcal35.4g61.8g19.8g15.4g
Valittu annoskoko467g300kcal17.7g30.9g9.9g7.7g
Annoskoko puolitettuna234g150kcal8.9g15.5g5g3.9g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896