Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 144g175kcal30.5g0g5.7g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g281g98kcal5.1g18g0.6g9g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Osterikastike, Blue Dragon9g11kcal0.3g2.5g0g0g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana935g795kcal74.2g45.2g35g18g
Valittu annoskoko468g397kcal37.1g22.6g17.5g9g
Annoskoko puolitettuna234g199kcal18.6g11.3g8.8g4.5g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95359