Suklaakeksit

Aineksiin lisäksi: 1 tl ruokasoodaa ja 1 tl vaniljaesanssia.

Ohje Nigella Express-ohjelmasta, suklaan osalta kevennetty versio.

Sulata tumma suklaa, vaahdota voi ja sokerit.

Lisää voi-sokerivaahtoon vanilja, sekoita, lisää sulanut suklaa, sekoita, ja lisää kylmä kananmuna.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Lisää viimeisenä taikinaan pieniä suklaan paloja.

Tee taikinasta 12 isoa keksiä (alkuperäinen ohje).

Paista 170 asteessa 18 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 71g513kcal0.8g0.3g57.4g0g
Ruokosokeri42g173kcal0g42.3g0g0g
Sokeri 34g138kcal0g33.9g0g0g
Suklaa tumma 113g584kcal4.4g60.2g35g6g
Vehnäjauho puolikarkea 85g291kcal8.6g59.3g1g3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 17g63kcal3.1g1.9g3.7g5.2g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Suklaa keskiarvo 74g383kcal7.4g39.6g21.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g4376kcal56.4g475.2g243g31.6g
Valittu annoskoko468g2188kcal28.2g237.6g121.5g15.8g
Annoskoko puolitettuna234g1094kcal14.1g118.8g60.8g7.9g
Arvot/100g100g467kcal6g50.8g26g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145244