Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g181g1086kcal43.5g11.9g97.8g0g
Kananmuna kuoreton 166g237kcal20.7g0.5g17g0g
Emmental, punaleima 17%113g328kcal38.5g0g19.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g3329kcal206.2g30.6g268g0g
Valittu annoskoko468g1664kcal103.1g15.3g134g0g
Annoskoko puolitettuna234g832kcal51.6g7.7g67g0g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257526