Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Kukkakaali 38g9kcal0.7g0.8g0.1g0.9g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g124g57kcal3g7.4g0.9g4g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g56g65kcal4g11.3g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.9g13kcal0.5g0.5g1g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g150g53kcal2.4g10.4g0.2g2.1g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g490kcal26.6g76g5.8g17.4g
Valittu annoskoko468g245kcal13.3g38g2.9g8.7g
Annoskoko puolitettuna234g123kcal6.7g19g1.5g4.4g
Arvot/100g100g52kcal2.8g8.1g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339946