Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 8.5g61kcal0.1g0g6.9g0g
Sipulikuutiot Apetit28g7.3kcal0.3g1.4g0.1g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g5.6g17kcal0.9g0.4g1.3g0g
Maustepippuri, annos 1g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Poronpaisti 282g513kcal86.9g0g18.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g1198kcal176.4g3.6g52.8g0g
Valittu annoskoko468g599kcal88.2g1.8g26.4g0g
Annoskoko puolitettuna234g300kcal44.1g0.9g13.2g0g
Arvot/100g100g128kcal18.8g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478