Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g90g325kcal13.1g63.1g2.1g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Kurkku,tuore 100g135g13kcal0.8g1.9g0.1g0g
Persilja 27g7.4kcal0.4g0.3g0.1g2.2g
Rucola, lautaselinen n. 30g14g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g13g15kcal0.3g0.8g1.1g0.2g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g68g189kcal12.8g0g15.6g0.7g
Sitruunamehu, laimentamaton9g1.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g1153kcal56.4g141.6g38.6g12g
Valittu annoskoko468g576kcal28.2g70.8g19.3g6g
Annoskoko puolitettuna234g288kcal14.1g35.4g9.7g3g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352