Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%2394g3328kcal454.8g0g167.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu988g1244kcal108.6g3g88.9g0g
Maitorahka, Valio, 0,3748g486kcal82.3g31.4g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)449g121kcal5.8g21.5g0.9g7.6g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 42g45kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g10449kcal1309.6g125.4g519.8g17g
Valittu annoskoko4680g5225kcal654.8g62.7g259.9g8.5g
Annoskoko puolitettuna2340g2612kcal327.4g31.4g130g4.3g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701