Namit juustpallerot

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää muut aineet varovasti nostellen sekaan.

Jauhot kannattaa melkein siivilöidä.

Tee n. sentin kokoisia kökkäreitä leivinpaperin päälle ja paista heti 225 asteessa kunnes ovat kullanruskeita.

Paisuvat noin kaksinkertaisiksi.

Rakenne kärsii säilyttämisestä joten pallerot pitää syödä samantien, ovat parhaimmillaan heti jäähdyttyään syömäkelpoisiksi.

Hyviä ihan sellaisenaankin, jos teet suurempia niin väliin mahtuu hyvin voita, leikkeleitä ja vaikka lisää juustoa :)

Näissä on joku taika, eivät suostu nousemaan empiiristen tutkimusten perusteella ihan joka paikassa.

Tällä ei kuitenkaan maun tai käyttötarkoituksenkaan suhteen ole mitään merkitystä!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kermajuusto 17%3013g8737kcal934g48.2g512.2g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1406g591kcal137.8g5.6g1.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g161g964kcal33.7g10.6g86.8g0g
Leivinjauhe 100g176kcal5.2g38g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g20937kcal2221.4g204.8g1200.8g1g
Valittu annoskoko4680g10468kcal1110.7g102.4g600.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna2340g5234kcal555.4g51.2g300.2g0.3g
Arvot/100g100g224kcal23.7g2.2g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269871