Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1800g325kcal10.1g45g7.2g12.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2100g426kcal12.6g79.8g6.3g29.4g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Limemehu (Tymbark), annos 100g600g288kcal0.6g72g0.6g0g
Hunaja 30g99kcal0.2g24.2g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl78g702kcal0g0g78g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g3837kcal58.4g465.4g185g87g
Valittu annoskoko4680g1918kcal29.2g232.7g92.5g43.5g
Annoskoko puolitettuna2340g959kcal14.6g116.4g46.3g21.8g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314