Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi539g2426kcal35g323.5g113.2g16.7g
Voi, 1 tl, 5 g180g1312kcal1.8g1.8g143.8g0g
Sokeri 86g350kcal0g86.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g29g115kcal0g28.5g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss1258g430kcal12.6g51.6g10.1g46.5g
Flora Vanilla 12%863g1639kcal38.8g138g103.5g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g539g1348kcal31.3g17.3g126.7g1.1g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g647g1035kcal47.2g10.4g45.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g108g431kcal0g107.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini72g251kcal61.5g0g0.1g0g
Marianne crush 150g359g1546kcal4.3g309.1g30.2g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g21768kcal465g2148.4g1145.8g140.8g
Valittu annoskoko4680g10884kcal232.5g1074.2g572.9g70.4g
Annoskoko puolitettuna2340g5442kcal116.3g537.1g286.5g35.2g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901