Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1502g361kcal27.2g33g4.5g34.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g701g196kcal4.2g41.7g1.4g17.5g
Basilika, kuivattu 6g15kcal0.9g1.2g0.2g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 2003g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl401g681kcal72.1g5.6g40.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g23kcal1.7g3.6g0.1g0.4g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g54g478kcal0g0g54.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9376g3510kcal212.2g170.2g200.8g109.6g
Valittu annoskoko4688g1755kcal106.1g85.1g100.4g54.8g
Annoskoko puolitettuna2344g877kcal53.1g42.6g50.2g27.4g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125104