Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto799g2717kcal159.8g0g231.7g0g
Sipuli 533g161kcal6.7g25.6g1.1g9.1g
Parsakaali brokkoli 2664g934kcal123.1g51.9g8g66.6g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)107g288kcal12.8g13.9g20.2g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g533g1694kcal12.3g16g175.8g0g
Valkosipuli 53g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9376g11703kcal637.8g232.2g874.2g153.6g
Valittu annoskoko4688g5852kcal318.9g116.1g437.1g76.8g
Annoskoko puolitettuna2344g2926kcal159.5g58.1g218.6g38.4g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036