Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g572g566kcal50.3g40g20.6g4.6g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g1601g2721kcal320.2g0g160.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2516g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9376g6575kcal741g80g361.4g9.2g
Valittu annoskoko4688g3287kcal370.5g40g180.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna2344g1644kcal185.3g20g90.4g2.3g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505