Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 2400g420kcal43.9g9.6g12g45.6g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g120g90kcal9g11.4g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1600g5282kcal32g48g560g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Valkopippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.7g0g0.4g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9379g13088kcal186g192.2g1277.8g112.6g
Valittu annoskoko4690g6544kcal93g96.1g638.9g56.3g
Annoskoko puolitettuna2345g3272kcal46.5g48.1g319.5g28.2g
Arvot/100g100g140kcal2g2g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138958